NU SLÅR VI GLASÖGONEN I TAKET!

Följ med på en informationsfrossa utan dess like!

Nerdklubben bjuder in till fest och föreläsning. Passa på att tillsammans med ett gäng yrkesexperter lära dig mer om de digitala utmaningar som vi stöter på i vår vardag. Lyssna på några av branschens främsta experter och låt dem guida dig till bättre e-säkerhet, slagkraftigare marknadsföring online och bättre lösningar till din hemsida.

Vi bjuder även på middag och hoppas att ni stannar kvar och lär känna oss bättre på en gemytlig AW!

Var? E-commerce Park, Vasatorpsvägen 1D, 25457 Helsingborg
När? 06/12-2017, 16:00

Program:
16:00: Introduktion
16:10: GDPR: Hur kommer de nya lagarna påverka din verksamhet och din webbnärvaro?
16:40: Nyttiga marknadsföringstips: Hur fungerar egentligen det här med SEO och sociala medier?
17.10: Webblösningar: Vilken plattorm funkar bäst för dina behov? Vad gäller för hemsidor 2018?
17:40: Summering och frågestund
18:00: AW

Eventet är helt kostnadsfritt, vi tar emot anmälningar så långt platserna räcker. Eftersom vi bjuder på mat måste avanmälan ske senast den 28/11.

Vad är Nerdklubben?
Nerdklubben är ett nätverk för Nerdar, av Nerdar. På våra möten samlas en grupp experter regelbundet och delar med oss av insikter från branschen. Vi kommer alla från olika områden och utbyter tips, leads, kunskap och nerdfakta.
Målet med Nerdklubben är att skapa ett forum för företag och människor inom IT, där vi bygger långsiktiga och lönsamma relationer. Vi stöttar varandra och hjälper varandra växa.
Vi strävar alltid efter att samla de främsta experterna inom det digitala, det vi har gemensamt är att vi alla brinner för nyskapande digitala lösningar.