Om oss

Nerdklubben är ett nätverk för nerdar, av nerdar. På våra möten samlas en grupp experter regelbundet och delar med oss av insikter från branschen. Vi kommer alla från olika områden och utbyter tips, leads, kunskap och nerdfakta.
Målet med Nerdklubben är att skapa ett forum för företag och människor inom IT, där vi bygger långsiktiga och lönsamma relationer. Vi stöttar varandra och hjälper varandra växa.
Vi strävar alltid efter att samla de främsta experterna inom det digitala, det vi har gemensamt är att vi alla brinner för nyskapande digitala lösningar.


om-oss

Hur fungerar det?

Nerdklubben träffas regelbundet I HD-husets fräscha lokaler. Vi bjuder på frukost, lunch eller fika, men först och främst bjuder vi på utmanande, informativa och roliga diskussioner. Tillsammans bygger vi upp ett nätverk av likasinnade experter som leder till nya, spännande projekt och samarbeten.

om-oss

Vem driver Nerdklubben?

Nerdklubben är en del av Nerdimperiet, som innefattas av Nerds Of Sweden. Detta innebär att vi alltid kan erbjuda mycket stöd till våra medlemmar och har ett brett kontaktnät som vi gärna delar med oss av. Läs mer på nerdsofsweden.se