Våra Nerdar

Nerdklubben är ett nätverk för nerdar av nerdar. Här kan du se vad våra nuvarande medlemmar är för några.

Hyr en Nerd

Hyr en Nerd eliminerar den långa rekryteringsprocessen. Vi drivs av människor med lång erfarenhet av arbete med digital kommunikation och vi har ett brett och beprövat nätverk av nerdar inom alla områden. Hos oss hittar du riktiga experter till ditt projekt.

www.hyrennerd.se

Nerds of Sweden

Nerds of Sweden är grunden för ett växande nerdimperium. Vi är en samlingsplats för nerdar av alla slag som förmedlar kunskap och kompetens. Vi har skapat ett forum och en samlingsplats för kompetenta eldsjälar, eftersom nerd bara är ett annat ord för expert.

www.nerdsofsweden.se

Campus Webbyrå

En naturlig väg mellan studenterna på Campus Helsingborg och näringslivet i regionen. Vi skapar arbetstillfällen för studenter och erbjuder samtidigt näringslivet drivkraft och kompetens. Vårt fokus är webbsidor, sökordsoptimering, annonsering och sociala medier.

www.campuswebb.se/

Emilio Consulting

Emilio Consulting är en personlig medie- och konsultbyrå. Vi hjälper er att nå era kunder med attraktivt, skräddarsytt innehåll som bygger relationer och lockar interaktion. Vi använder beprövade metoder för analys och strategi för att leverera ett uppdrag av högsta kvalitet till er.

Emilio – linkedin

EC Solutions

EC Solutions (EC = ”Experto Crede”, löst översatt från latin till ”Lita på experterna och erfarenheten”) är specialister inom mjuk- och hårdvaruutveckling, projektledning samt leverans av helhetsuppdrag. Vi har specialister inom frontend och backend, inbyggda system och open source lösningar.

www.ecsolutions.se

Silenta

Vi hjälper företag och organisationer, stora som små, att öka medvetenheten och säkerheten runt det viktigaste som finns inom organisationen, det vill säga informationen.

www.silenta.se

Void Pointer AB

Void Pointer AB hjälper verksamheter att bli mer effektiva genom specialutvecklade datorsystem – system som utformas för att i detalj tillgodose just de specifika behov som verksamheten har, och för att tillmötesgå det sätt att arbeta som är naturligt för dem som skall använda det.

www.voidpointer.se

vara-nerdar

Future IT Partner

Future IT Partner är en helhetspartner som erbjuder kompletta IT-lösningar. Vår affärsidé bygger på att vara en kompetent affärspartner som hjälper och stödjer våra kunder i deras fortlöpande IT-utveckling.

www.futureitpartner.se/